Skip to main content

Petra Morbin WSOS-kehittämiskeskuksen johtajaksi

Projektijohtajan tehtävänä on rakentaa keskuksesta tutkimus- ja kehittämisyksikkö, joka tukee WorldSkillsin työtä kilpailulajien standardien kehittämisessä.

WorldSkills Occupational Standards Development Centerin eli WSOS-kehittämiskeskuksen tehtävänä on kehittää WorldSkills-kilpailujen lajeja ja niiden osaamisvaatimuksia vastaamaan työelämän tarpeita, tehdä kehittämistyötä yhdessä yritysten ja kansainvälisten järjestöjen kanssa sekä edistää standardien hyödyntämistä ammatillisen koulutuksen kehittämisessä.

Petra Morbin siirtyy WSOS-kehittämiskeskuksen projektijohtajaksi Omniasta asiakas- ja hakeutumispalveluiden palvelupäällikön tehtävästä. Ammatillisen koulutuksen parissa Petra on työskennellyt lähes 20 vuoden ajan eri rooleissa, mm. ammatillisena opettajana, asiakkuusvastaavana ja projektipäällikkönä.

Petran lisäksi WSOS-keskuksessa työskentelee puolipäiväisenä projektiassistenttina Emmi-Maria Husu Skills Finlandista. Keskusta hallinnoivat yhdessä Skills Finland ja WorldSkills International.

Katso Petran esittelyvideo alta!

Videon on toteuttanut AV-viestinnän harjoittelija Joanna Sandström Omniasta.