Skip to main content

Eksperttihaku EuroSkills Herning 2025 -kilpailuun

Etsimme nyt eksperttejä toimimaan tuomareina ammattitaidon EM-kilpailussa. Hakuaika on 19.2.–13.3.2024.

EuroSkills2025_eksperttihaku.jpg

Satu Laiho WinNovasta (vas.) toimi hiusmuotoilulajin eksperttinä EuroSkills Gdansk 2023 -kilpailussa. Rinnalla kilpailija Minna Ala-Penttilä Vamiasta. Kuva: Laura Luomalehto / Skills Finland.

Ammattitaidon EM-kilpailu EuroSkills järjestetään seuraavan kerran Herningissä, Tanskassa 9.–13.9.2025. Skills Finland kokoaa yhteistyökumppaneineen kilpailuun ammattitaitomaajoukkueen, joka koostuu kilpailijoista ja eksperteistä.

Ekspertti toimii kilpailussa oman alansa asiantuntijana ja tuomarina. Lisäksi hän on tärkeä osa lajin valmennusrinkiä ja kilpailijan tukitiimiä. Osana Suomen ammattitaitomaajoukkuetta ekspertti saa upean mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja verkostoitua muiden alansa huippujen kanssa. Taustataholle ekspertin lähettäminen on loistava tapa saada ammatillisia oppeja maailman huipulta, mikä hyödyttää koko organisaatiota.

Eksperttihaku kestää keskiviikkoon 13.3.2024 saakka. Haku on avattu niihin kilpailujärjestäjän esittämiin lajeihin, joihin Suomi on nimennyt lajipäällikön. Eksperttivalinnat tehdään maalis-huhtikuun kuluessa, minkä jälkeen aloitetaan kilpailijahaku (1.5.–6.9.2024) niihin lajeihin, joihin Suomesta on nimetty ekspertti.

Katso lisätietoa ja hakuohjeet oheisista dokumenteista.

EuroSkills 2025 -eksperttihaku (pdf)

Liite 1: Täytettävä sitoumuslomake (pdf)

Lisätietoja

Teija Ripattila,
Huippuvalmennuspäällikkö
Suomen virallinen delegaatti, EuroSkills
teija.ripattila@skillsfinland.fi
040 455 2020

Vesa Iltola
Suomen tekninen delegaatti, EuroSkills
vesa.iltola@gradia.fi
040 341 5671