Skip to main content

Kilpailija- ja tuomari-ilmoittautuminen International Abilympics Moscow 2022 -kilpailuun

International Abilympics Moscow -kilpailu siirrettiin koronapandemian vuoksi vuodella eteenpäin toukokuulle 2022. Uuden aikataulun vuoksi kokoamme Suomen maajoukkueen kilpailuun uudestaan. Ilmoittautuminen joukkueeseen päättyy 29.6.2021.

IA_2016.jpg

Edellisen kerran kilpailu järjestettiin vuonna 2016 Bordeaux'ssa, Ranskassa. Kuva: Kai Tirkkonen / Skills Finland.

Erityistä tukea tarvitsevien ja vammaisten maailmanlaajuinen ammattitaitokilpailu International Abilympics järjestetään 23.–29.5.2022 Moskovassa, Venäjällä. Alun perin kilpailu oli suunniteltu järjestettäväksi toukokuussa 2021. Uuden aikataulun vuoksi Suomen joukkue kootaan uudestaan, sillä aikataulumuutosten vuoksi useat kilpailijat ovat jo valmistuneet tai osallistuminen ei ole heille enää ajankohtaista.

Suomi voi ilmoittaa kuhunkin lajiin maksimissaan kaksi (2) kilpailijaa ja yhden (1) tuomarin. Kilpailijan erityisen tuen tarve tulee olla todennettavissa. Skills Finlandin käytännön mukaisesti kilpailijan tueksi lähetetään Suomesta huoltaja, joka voi olla esimerkiksi valmentaja tai kilpailun tuomarina toimiva alan opettaja. Tuomari voi olla eri oppilaitoksesta kuin kilpailija. Mikäli johonkin lajiin on Suomesta tarjolla enemmän kuin kaksi (2) kilpailijaa, voidaan kilpailijat valita karsintakilpailun kautta.

Skills Finlandin tulee ilmoittaa kilpailujärjestäjälle kesäkuun loppuun mennessä ne lajit, joihin Suomi osallistuu. Ilmoittautumisen tässä vaiheessa ei tarvitse vielä ilmoittaa kilpailijan tai tuomarin nimeä, vaan tiedot vahvistetaan myöhemmin.

Lajilista International Abilympics Moscow 2022 -kilpailussa (pdf)

Lajikuvaukset (Dropbox)

Joukkueen ja tukitiimin nimeää Skills Finland. Lopulliset tuomarivalinnat tekee kilpailun järjestäjä. Kilpailijoiden, tuomarien ja huoltajien kuluista vastaa lähettävä taho.

Ilmoittautumista pyydetään tiistaihin 29.6.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen emmi-maria.husu@skillsfinland.fi.

Lisätietoja

Matti Kauppinen
Abilympics-koordinaattori
matti.kauppinen@luovi.fi
040 319 3188