Skip to main content

Euroopan ammattitaitoviikko 2020 – Sasky ehdolla innovatiivisimmaksi koulutuksen järjestäjäksi

Euroopan ammattitaitoviikko (European Vocational Skills Week) järjestetään jälleen 9.–13.11.2020. Viikon tarkoituksena on edistää ammatillista koulutusta ja kertoa sen tarjoamista mahdollisuuksista Euroopassa.

Sasky ehdolla VET Excellence Awards -kilpailussa

Euroopan komissio myöntää vuosittain ammattitaitoviikon yhteydessä ammatillisen koulutuksen huippuosaamispalkintoja (VET Excellence Awards) henkilöille, organisaatioille ja hankkeille, jotka toiminnallaan edistävät laadukkaan ammatillisen koulutuksen toteutumista. Skills Finlandin jäsenoppilaitos SASKY koulutuskuntayhtymä on ehdolla Euroopan innovatiivisimmaksi ammatillisen koulutuksen järjestäjäksi kilpailun kategoriassa VET Innovators.

Äänestyslomake

Lisätietoa Saskyn verkkosivuilla

Skills Finlandin somekampanjaEVSW Electronic_Sticker 2020 (002).png

Ammattitaitoviikko kannustaa perinteisesti ammatillisen koulutuksen toimijoita järjestämään tapahtumia, joilla nostetaan esiin ammatillisen koulutuksen profiilia ympäri Euroopan. Vallitsevasta tilanteesta johtuen Skills Finland ei järjestä tänä vuonna erillistä livetapahtumaa, vaan nostamme ammatillisia toimijoita esiin Facebook- ja Instagram-sivuillamme. Kampanjatunnelmaa voi seurata myös somessa ammattitaitoviikon virallisilla tunnisteilla #DiscoverYourTalent #EUVocationalSkills.

Skills Finland Facebookissa

Skills Finland Instagramissa