Skip to main content

Taitaja-päällikön valinta

Sari Karjalainen hoitaa Taitaja-päällikön tehtävää seuraavan vuoden ajan 1.8. alkaen.

Skills Finlandin nykyinen Taitaja-päällikkö Petri Hörkkö siirtyy elokuun alusta alkaen Taitaja2025-kilpailujohtajaksi Turkuun ja hänen työsuhteensa Skills Finlandissa päättyy.

Aloitimme uuden Taitaja-päällikön rekrytoinnin keväällä. Tehtävässä menestyminen vaatii laajaa kilpailutoiminnan ja suuren tapahtuman tuottamisen kokemusta. Lisäksi Suomi hakee vuoden 2027 Abilympics-kilpailuja ja järjestää ne samaan aikaan Taitaja2027-tapahtuman kanssa Helsingissä. Hakemuksen ja suurtapahtuman järjestelyjen suunnittelun todettiin vaativan myös kilpailujohtajatasoista kokemusta. Kellään hakijoista ei tällaista taustaa ollut, joten päädyimme ratkaisuun, jossa pyysimme Taitaja2017-kilpailun kilpailujohtajaa ja laajan kilpailutoiminnan kokemuksen omaavaa Sari Karjalaista määräaikaisesti hoitamaan tätä tehtävää.

Sari Karjalainen nimitettiin Taitaja-päälliköksi vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Sarin pääasiallinen tehtävä on tukea Taitaja2024 Kuopio -tapahtuman järjestämistä. Lisäksi hän koordinoi mahdollisen Abilympicsin ja Taitajan suurtapahtuman järjestämisen suunnitelmien tekemistä.

Lisätietoja

Toiminnanjohtaja Maria Ekroth, maria.ekroth@skillsfinland.fi, puh. 040 707 9114.