Skip to main content

Mästare9 lokala kvaltävlingarna arrangeras virtuellt

Under förra hösten samlade det virtuella spelet rekordmånga högstadieelever från hela landet att tävla i Mästare9-uppgifter som mätte lagens kvickhet och finurlighet. På grund av Coronasituationen arrangeras de lokala kvaltävlingarna i Mästare9 virtuellt även i år.

De lokala kvaltävlingarna arrangeras så att varje deltagande lag har möjligheten att spela det virtuella spelet inom speltiden den 15.11-22.12.2021. Utgående från den totala poängsumman få de bästa lagen delta i de regionala finalerna som går av stapeln i januari och februari. I nuläget är planen den att de regionala finalerna ska arrangeras som fysiska evenemang. Om epidemisituationen förhindrar att tävlingarna arrangeras, kommer finallagen att kvalificeras direkt utgående från poängen i det virtuella spelet. Finalen arrangeras i samband med Mästare2022-evenemanget i Björneborg den 17-18.5.2022 i Isomäki Areena i Björneborg.

Lagen anmäler sig till de lokala kvaltävlingarna på adressen www.taitaja9.fi. Anmälningsblanketten öppnas i slutet av oktober och är öppen fram tills den 12.11. Den 15.11 arrangeras ett webbinarium med information om spelet.

Mer information

Mästare-chef Petri Hörkkö, petri.horkko@skillsfinland.fi, 050 523 9696

Områdesansvariga för Mästare9 (pdf)

Områdesindelning (pdf)