Skip to main content

Uusi Ammattiosaaja-lehti on ilmestynyt

Ammattiosaaja esittelee kokemuksia ja tietoa ammatillisesta koulutuksesta omia uravalintojaan miettiville yläkoululaisille.

Elokuussa 2021 julkaistu Ammattiosaaja-lehti sisältää nuorten opiskelutarinoita, käytännön tietoa opiskelusta sekä kaikki ammatilliset tutkinnot listattuna. Painettu lehti toimitetaan elokuun aikana kaikkiin Suomen yläkouluihin ja ammatillisiin Julkaisut_Ammattiosaaja_2021.jpgoppilaitoksiin.

Tutustu myös Ammattiosaajan verkkopalveluun, jossa kerrotaan ammatillisen koulutuksen tarjoamista mahdollisuuksia sekä esitellään kaikki ammatilliset perustutkinnot ja ammatit. Suomeksi ja ruotsiksi julkaistulta sivustolta löytyy myös paljon uratarinoita ja inspiraatiota avuksi oman koulutusvalinnan tekemiseen.

Ammattiosaaja on opetus- ja kulttuuriministeriön ja Skills Finlandin hanke, jonka tarkoituksena on lisätä ammatillisen koulutuksen vetovoimaa. Ammattiosaajan viestintätoimenpiteet on suunnattu erityisesti omia koulutusvalintojaan pohtiville nuorille sekä oppilaanohjaajille ohjauksen tueksi.