Skip to main content

Taitaja2021-semifinaalit kilpailijoiden omissa oppilaitoksissa

Koronatilanteen heikentyminen ja alueelliset rajoitukset ovat vaikuttaneet siihen, että Taitaja2021-semifinaalit on päätetty järjestää uudella tavalla.

Taitaja2021-semifinaaleihin ilmoittautuneet opiskelijat osallistuvat semifinaaleihin omissa oppilaitoksissaan, jotta heidän ei tarvitse matkustaa oman opiskelupaikkakunnan ulkopuolelle. Semifinaaleiden ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 30.10.2020.

Oppilaitosten tulee varautua järjestämään omien kilpailijoidensa semifinaalit 1.–5.2.2021. Järjestelyistä maksetaan 100 euroa / kilpailija. Järjestämme kaikille semifinaaleiden toteutukseen osallistuville koulutusta.

Uutta semifinaaleiden toteutusmallia käsitellään lajiohjausryhmäpäivässä 5.11.2020. Seuraa tiedotusta Taitajan ja Skills Finlandin verkkosivuilta.

Koronapandemia on tuonut mukanaan paljon uusia toimintatapoja ammatilliseen koulutukseen, ja myös Taitajaan uusi tilanne vaikuttaa merkittävästi. Toivomme kaikilta ymmärrystä, rohkeutta ja tahtoa tehdä Taitaja-kilpailu uudella tavalla yhdessä. Me Skills Finlandissa ja Taitajassa tuemme teitä kaikin mahdollisin keinoin. Haluamme tarjota myös tulevaisuudessa nuorille mahdollisuuden oman osaamisensa näyttämiseen Taitaja-tapahtumassa.  

Varaudumme myös toukokuisen finaalitapahtuman osalta erityisjärjestelyihin, joilla takaamme kilpailijoiden terveyden ja turvallisuuden.

Lisätietoja

Taitaja-päällikkö Petri Hörkkö, 050 523 9696, petri.horkko@skillsfinland.fi

Taitaja2021-kilpailujohtaja Sauli Jaara, 040 033 0587, sauli.jaara@osao.fi

Taitaja2021-tapahtuman verkkosivut

Ilmoittautumisohjeet (pdf)