Skip to main content

Ilmoittautuminen Taitaja2021-semifinaaleihin

Taitaja2021-SM-semifinaaleiden ilmoittautumisaika on 5.–30.10.2020. Kilpailulajeja on 49, ja niistä kolme on TaitajaPLUS-lajeja. Toivomme semifinaaleihin mahdollisimman paljon kilpailijoita – kaikki halukkaat ovat tervetulleita osallistumaan!

Taitajaan voivat osallistua kilpailuvuonna 21 vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevat nuoret. Ikärajattomia lajeja on viisi: viherrakentaminen, puhdistuspalvelu, floristiikka, infrarakentaminen ja huonekalupuuseppä. Ikärajattomiin lajeihin osallistuvien tulee olla ammatillisen perustutkinnon opiskelijoita. TaitajaPLUS-lajeissa ei ole ikärajaa, ja niihin voivat osallistua erityisen tuen päätöksen saaneet opiskelijat.

Sitova ilmoittautuminen

Joukkueenjohtaja ilmoittaa oppilaitoksen kaikki kilpailijat yhdellä lomakkeella Skills Finlandille. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja -lomakkeet on lähetetty sähköpostitse joukkueenjohtajille 5.10.2020. Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää semifinaaliin osallistumista. ”Kaikille halukkaille löytyy paikka semifinaalista. Nyt vaan innokkaasti ilmoittautumaan!”, kannustaa Taitaja2021-kilpailujohtaja Sauli Jaara.

Semifinaalit pidetään oppilaitoksissa ympäri Suomen 1.–5.2.2021. Taitaja2021-SM-finaali on Oulussa 18.–20.5.2021.

Koronapandemian vaikutus Taitajan järjestämiseen

Taitaja2021-tapahtuman valmistelu on käynnissä normaalin aikataulun mukaisesti. Järjestelyissä varaudutaan siihen, että koronapandemian rajoittaessa tapahtuma voidaan pitää myös normaalista poikkeavin järjestelyin, esimerkiksi hajautettuna. Tärkeintä on varmistaa, että tapahtuma voidaan kaikissa olosuhteissa järjestää turvallisesti. Seuraamme tarkasti tilannetta ja viranomaisten ohjeita. Tarvittaessa muutoksia voidaan tehdä nopealla aikataululla. Olemme varautuneet erilaisiin vaihtoehtoihin, joten koulutuksen järjestäjien on turvallista ilmoittaa opiskelijoita Taitaja-kilpailuun.

Lisätietoja

Lisätietoja ilmoittautumisesta: Taitaja-päällikkö Petri Hörkkö, petri.horkko@skillsfinland.fi, 050 523 9696.

Lisätietoa Taitaja2021-tapahtumasta: kilpailujohtaja Sauli Jaara, sauli.jaara@osao.fi, 040 033 0587.

Taitaja2021-tapahtuman verkkosivut

Alustavat Taitaja2021-semifinaalien järjestäjät