Skip to main content

Haemme toiminnanjohtajaa

Skills Finland hakee toiminnanjohtajaa aloittavaksi keväällä 2021 nykyisen toiminnanjohtajan Eija Alhojärven jäädessä eläkkeelle.

Skills Finland ry rakentaa maailman parasta ammattiosaamista ammattitaitokilpailujen avulla. Strategiassamme korostuvat yhdessä tekeminen, ammattiosaamisen arvostuksen lisääminen, yksilön kasvun ja huippuosaamisen tukeminen sekä kestävän tulevaisuuden rakentaminen. Järjestämme vuosittain yhdessä ammatillisen koulutuksen järjestäjien kanssa kotimaisen Taitaja-kilpailun ja lähetämme maajoukkueen kansainvälisiin ammattitaitokilpailuihin. Toimimme laajassa verkostossa yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Taustavoimiimme kuuluvat opetushallinto, ammatillisen koulutuksen järjestäjät, järjestöt ja työelämän toimijat.

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme toiminnanjohtajaa vastaamaan yhdistyksemme toiminnan, talouden, henkilöstön ja verkoston johtamisesta sekä ammattitaitokilpailujen kehittämisestä ja niiden hyödyntämisestä. Toiminnanjohtaja raportoi Skills Finlandin hallitukselle ja tekee tiivistä yhteistyötä hallituksen puheenjohtajan kanssa.

Tarjoamme itsenäisen, merkityksellisen ja haastavan työn. Työyhteisömme koostuu seitsemän vakituisen työntekijän lisäksi laajasta yhteistyöverkostosta. Työyhteisömme on innostunut ja sitoutunut työskentelemään yhteisten tavoitteiden eteen. Työmme kautta vaikutamme koko suomalaisen ammatillisen koulutuksen kehitykseen ja varmistamme, että työelämään saadaan huippuosaajia.

Hakemallamme henkilöllä on soveltuva korkeakoulututkinto, käytännössä osoitettua johtamiskokemusta ja talousosaamista. Toiminnanjohtajan tulee tuntea ammatillista koulutusta, ja hänellä tulee olla kokemusta yritysmaailmasta tai yritysyhteistyöstä. Toimimme aktiivisesti myös kansainvälisissä verkostoissa, joten odotamme toiminnanjohtajalta kokemusta kansallisten verkostojen lisäksi myös kansainvälisissä verkostoissa toimimisesta. Toiminnanjohtajan tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa työskentelyä sekä suomen että englannin kielellä. Arvostamme lisäksi ruotsin ja muiden kielten osaamista.

Laajaa verkostoa johtavalla toiminnanjohtajamme tulee olla erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Hän ymmärtää viestinnän merkityksen johtamisen välineenä, ja hänen viestintätaitonsa ovat ajan tasalla.

Toivomme, että tuleva toiminnanjohtajamme on innostunut ja tulevaisuuteen katsova henkilö. Hän pystyy innostamaan muutkin tekemään parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen.

Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Toimitathan hakemuksesi palkkatoiveineen 4.12.2020 mennessä osoitteella eija.alhojarvi@skillsfinland.fi.

Lisätietoja antavat Skills Finlandin puheenjohtaja Seija Rasku puh. 040 095 8865 torstaina 19.11. kello 8–16 ja keskiviikkona 25.11. kello 8–16 sekä toiminnanjohtaja Eija Alhojärvi puh. 040 820 0126 perjantaina 20.11. kello 9–12, perjantaina 27.11. kello 9–12 ja tiistaina 1.12. kello 9–12.