Skip to main content

Haemme projektijohtajaa WSOS-kehittämiskeskukselle

Avoinna on aitiopaikka ammatillisen koulutuksen kehittämiseen Suomessa ja maailmalla. Haku on avoinna 13.3.2023 saakka.

WS_flags_og.jpg

Skills Finland ry ja kattojärjestö WorldSkills International hakevat nyt innostavaa projektijohtajaa vastaamaan WSOS-kehittämiskeskuksen (WorldSkills Occupational Standard Developoment Centre) perustamisesta, johtamisesta, yhteistyöverkostoista, viestinnästä sekä rahoituksesta. Tehtävänä on rakentaa keskuksesta arvostettu tutkimus- ja kehittämisyksikkö, joka tukee WorldSkills Internationalin työtä kilpailulajien standardien kehittämisessä ja levittämisessä.

Keskus on osa Skills Finlandin toimintaa ja projektijohtaja raportoi työstään Skills Finlandin toiminnanjohtajalle. Työtä tehdään yhteistyössä Skills Finlandin ja WorldSkills Internationalin ohjausryhmien, yhteistyöverkostojen sekä pääosin virtuaalisen projektitiimin kanssa. Apuna on puolipäiväinen kokenut projektiassistentti.

Kehittämiskeskuksen keskeisenä tehtävänä on kehittää WorldSkills-kilpailujen kilpailulajeja ja niiden osaamisvaatimuksia vastaamaan työelämän tarpeita, tehdä kehittämistyötä yhdessä yritysten ja siihen sitoutuneiden kansainvälisten järjestöjen kanssa (muun muassa ILO, Unesco, Cedefop) sekä edistää standardien asianmukaista käyttöä ja hyödyntämistä ammatillisen koulutuksen kehittämisessä.

Edellytykset työssä menestymiseen

Edellytämme

  • kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä
  • erinomaista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa (kaikki tuotokset julkaistaan englanniksi)
  • ammatillisen koulutuksen tuntemusta
  • soveluvaa korkeakoulututkintoa ja talousosaamista.

Eduksi katsotaan

  • ammattitaitokilpailutoiminnan tuntemus
  • kokemus ja näytöt rahoituksen hankinnasta
  • tutkimusosaaminen ja EU-hankekokemus
  • kokemus verkostojen ja tiimien vetämisestä
  • kokemus tutkimus- ja yritysyhteistyöstä.

Mitä tarjoamme?

Avoinna on aitiopaikka ammatillisen koulutuksen kehittämiseen Suomessa ja maailmalla. Tarjoamme itsenäisen, merkityksellisen ja joustavan työn kansainvälisessä työympäristössä.

Kiinnostuitko?

Rekrytointia hoitaa Skills Finlandin toimeksiannosta InHunt Group. Hae paikkaa oheisen linkin kautta viimeistään 13.3.2023, mutta kannattaa toimia jo aiemmin, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja antavat InHuntin Senior Headhunterit Jari Tourunen, puh. 0400 560 836 ja Petri Peltoniemi, puh. 0500 840 912.

Hae paikkaa linkin kautta

Skills Finland

Skills Finland ry on voittoa tavoittelematon yhdistys. Sen tarkoituksena on edistää ammatillisen koulutuksen sekä osaamisen arvostusta ja tunnettuutta yhteiskunnassa, opiskelijoiden kiinnostusta jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen sekä opiskelijoiden kiinnostusta itsenäiseen yrittämiseen. Skills Finland tunnetaan erityisesti Taitaja-tapahtumasta ja siitä, että se valmentaa ja lähettää yhteistyökumppaneidensa kanssa Suomen ammattitaitojoukkueet kansainvälisiin kilpailuihin. WorldSkills International (WSI) on vuonna 1946 perustettu kansainvälinen järjestö, johon kuuluu 85 jäsenmaata. WSI hallinnoi ja koordinoi kansainvälistä WorldSkills-ammattitaitokilpailutoimintaa.