Skip to main content

Eksperttihaku EuroSkills 2023 -kilpailuun

Suomesta haetaan eksperttejä eli tuomareita 29 EuroSkills-lajiin. Hakuaika päättyy tiistaina 31.5.2022.

EuroSkills_1280px.jpg

EuroSkills-tapahtumat keräävät kymmeniä tuhansia ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneita vieraita. Kuva: EuroSkills Graz 2021, WorldSkills Europe.

EuroSkills-kilpailu järjestetään seuraavan kerran Puolassa syksyllä 2023. Tapahtuma oli alun perin suunniteltu järjestettävän Venäjällä, mutta maan sotatoimien vuoksi järjestäjäoikeus peruttiin.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi Puola ei ole tiedottanut vielä järjestäjäkaupungista tai tarkoista kilpailupäivistä. Tiedotamme asiasta heti, kun ne ovat selvillä. Aikataulusyistä Suomen haku on kuitenkin aloitettava jo tässä vaiheessa, ennen viimeisten yksityiskohtien varmistumista.

Hakuaikaa 31.5. saakka

Ekspertti toimii kilpailussa oman alansa asiantuntijana ja tuomarina. Lisäksi hän on tärkeä osa lajin valmennusrinkiä ja kilpailijan tukitiimiä. Osana Suomen ammattitaitomaajoukkuetta ekspertti saa upean mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja verkostoitua muiden alan huippujen kanssa.

Eksperttejä haetaan 29 lajiin. Haku on avattu niihin kilpailujärjestäjän esittämiin lajeihin, joihin Suomi on nimennyt lajipäällikön. Eksperttihaku jatkuu tiistaihin 31.5. saakka.

Katso lisätietoa ja hakuohjeet oheisista dokumenteista.

EuroSkills 2023 -eksperttihaku (pdf)

Liite 1, Sitoumuslomake (pdf)

Lisätietoja

Teija Ripattila
huippuvalmennuspäällikkö, Skills Finland
Suomen virallinen EuroSkills-delegaatti
teija.ripattila@skillsfinland.fi
040 455 2020

Tapio Kattainen
Suomen tekninen EuroSkills-delegaatti
tapio.kattainen@bc.fi
050 355 1706