Skip to main content

Avoimet työpaikat

WorldSkills Competition 2022 Special edition pitää meidät kiireisenä koko syksyn. Etsimme apua toimistotöihin ja viestintään syksyn ajaksi.

Viestinnän ammattilainen

Tule mukaan tekemään ainutlaatuista tapahtumaa tai vinkkaa kaverille! Etsimme viestinnän ammattilaista vastaamaan kansainvälisen tapahtuman mediasuhteista ja markkinoinnista.
 
Suomessa järjestetään lokakuussa kansainvälisen WorldSkills-ammattitaitokilpailun neljä lajia. Kauneudenhoito-, hiusmuotoilu-, floristiikka sekä muoti ja vaatetus -lajit järjestetään Helsingin Messukeskuksessa I love me -messujen yhteydessä 20.–23.10.2022. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Skills Finland ry, jonka tehtävänä on edistää ammatillisen koulutuksen laatua ja vetovoimaa.

Palkattava henkilö

  • vastaa tapahtuman kokonaisuudessaan mediasuhteiden suunnittelusta ja toteutuksesta: median kontaktoinnista ennen tapahtumaan, median palvelemisesta tapahtuman aikana ja sen jälkeen.
  • vastaa tapahtuman markkinoinnista ammatillisen koulutuksen toimijoille, Etelä-Suomen yläkouluille ja muille tapahtumaan kutsuttaville tahoille
  • osallistuu tapahtumasta lähetettävien streamien ja videotallenteiden suunnitteluun ja käsikirjoittamiseen sekä ohjaa tarvittaessa videotuotannosta vastaavaa tiimiä tapahtuman aikana
  • osallistuu erityisesti tapahtuman jälkeen myös muihin ammatillisen koulutuksen vetovoimaisuutta ja Skills Finlandin viestintää tukeviin viestintätoimiin.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta toimimisesta median kanssa ja hyviä verkostoja, aktiivista ja innostunutta työotetta sekä sujuvaa englanninkielen taitoa.
 
Toivomme, että tehtävään valittu henkilö voi aloittaa viimeistään 1.9. ja työsuhde voi jatkua 31.11. saakka. Työsuhde voi olla myös osa-aikainen. Tarvittaessa sopimus toimeksiannosta voidaan tehdä myös yrityksen kanssa.
 
Palkkaamme sopivan henkilön heti, kun sellainen löytyy, joten laita hakemuksesi saman tien tulemaan osoitteella maria.ekroth@skillsfinland.fi.

Toimistotyöntekijä

Haemme Skills Finlandiin toimistotyöntekijää avustamaan toimiston päivittäisissä töissä ajalle 15.8.-15.12.2022. Työaika on mielellään kokoaikainen, mutta osa-aikatyöstäkin voidaan sopia. Työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Etsimme mukavaa ja asioihin tarttuva työkaveria, joka on tarkka ja huolellinen. Etsimämme henkilö käyttää sujuvasti Officen perusohjelmistoja (sähköposti, Word, PowerPoint, Excel). Työhön kuuluu paljon kontakteja verkostomme kanssa, joten ystävällinen ja joustava palveluasenne on tarpeen. Työssä pitää jonkin verran käyttää englantia. Työhön kuuluu myös viestinnän avustavia tehtäviä, joten tehtävässä edellytetään kieliopin perusasioiden hallintaa ja sujuvaa suomen kieltä.

Työtehtäviä ovat esimerkiksi web-pohjaisten Taitaja-foorumin ja Taitaja-kilpailijoiden rekisteröintijärjestelmän hallinta ja asiakaspalvelu (esimerkiksi uusien jäsenten lisääminen ja käyttäjien neuvominen ongelmatilanteissa), avustaminen erilaisten tilaisuuksien (muun muassa Helsingin WorldSkills-kilpailu, maajoukkueleirit, Skills Talk Show) käytännön järjestelyissä ja asiakaspalvelussa, viestinnän avustavat tehtävät (muun muassa YouTuben videoiden tekstitykset, kuvapankin järjestäminen) sekä postitusten ja toimitusten hoitaminen (esimerkiksi esitteen lähettäminen oppilaitoksiin, kirjeiden vieminen ministeriöön, pakettien hakeminen postista).

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Maria Ekroth, +358 40 707 9114, maria.ekroth@skillsfinland.fi.