Skip to main content

Ammatillisen koulutuksen yrittäjyysopetuskilpailu 2021: Näin opiskellaan yrittäjyyttä diginä

Nyt haetaan Suomen parasta ammatillisen koulutuksen digitaalista yrittäjyysopetuksen mallia.

Suomen Yrittäjät ja Skills Finland järjestävät vuotuisen yrittäjyysopetuskilpailun. Vuoden 2021 kilpailun teemana on digitaalisesti toteutettu yrittäjyysopetus. Kyseessä voi olla kokonaan digitaalinen toteutustapa tai malli, jossa digitaalisuutta hyödynnetään osana monimuoto-opetusta.

Millaisia mahdollisuuksia digipedagogiikka tuo yrittäjyysopetukseen? Miten vahvistetaan opiskelijoiden yrittäjyysosaamista digipedagogiikan avulla?

Kilpailuun haetaan erikokoisia digipedagogiikan malleja, joten lähetä rohkeasti oma ehdotuksesi. Samalla jaetaan hyviä käytäntöjä muille aiheesta kiinnostuneille. Malli voi olla tuotettu yhteistyössä toisten oppilaitosten tai asiantuntijaorganisaatioiden kanssa.

Kuvaa työsi tekstin muodossa

Kirjoituksessa on kerrottava yrittäjyysopetuksen mallista ja sen vaikuttavuudesta. Kirjoitus voi olla pituudeltaan enintään 500 merkkiä ja siihen voi upottaa linkkejä videoihin, kuviin ja teksteihin. Kuvien tulee olla julkaistavissa olevia, tekijänoikeudet huomioiden.

Lähetä kilpailutyösi 9.4.2021 mennessä

Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia kaikista ammatillisen toisen asteen oppilaitoksista. Samasta oppilaitoksesta voi lähettää myös useampia kilpailutöitä

Lähetä kilpailutyösi 9.4.2021 mennessä osoitteeseen susanna.tuominen@yrittajat.fi.

Paras malli palkitaan Taitaja2021-tapahtumassa

Kilpailutyöt julkaistaan Suomen Yrittäjien kotisivuilla ja voittaja julkistetaan 18.–21.5.2021 pidettävässä Taitaja2021-tapahtumassa.

Voittaja saa palkinnoksi diplomin sekä 3 lippua Valtakunnallisille yrittäjäpäiville, jotka järjestetään Jyväskylässä 24.–25.9.2021.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Marja Vartiainen
koulutusasioiden asiantuntija, Suomen Yrittäjät
marja.vartiainen@yrittajat.fi