Liity jäseneksi

Skills Finland on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka jäseninä ovat kaikki suurimmat ammatillisen koulutuksen järjestäjät. Henkilöjäseniä meillä on lähes sata. Mikäli et ole vielä jäsen, ja haluat liittyä, ota yhteys Maria Atzmoniin, maria.atzmon@skillsfinland.fi. Valittavanasi on joko yhteisö-, kannatus- tai henkilöjäsenyys.

Jäsenmaksut vuonna 2017

Henkilöjäsenet 30 €

Kannatusjäsenet 2100 €

Ammatillista koulutusta järjestävät yhteisöjäsenet:     

  • Perusmaksu 500 €
  • Oppilaskohtainen maksu 0,20 € /oppilas

Opiskelijoiden lukumäärä määräytyy ammatillista perustutkintoa ja korkeakoulun perustutkintoa opiskelevien lukumäärän perusteella.

Muut yhteisöjäsenet:     

  • Valtakunnalliset järjestöt ja suuret yritykset 1600 €
  • PK-yritykset ja muut yhteisöt 420 €

Jäsenedut

Jäsenenä voit vaikuttaa asioihin osallistumalla yhdistyksen vuosikokoukseen.

Jos oppilaitoksesi on Skills Finlandin yhteisö- tai kannatusjäsen, osallistuminen Taitaja-kilpailujen semifinaaliin ja finaaliin on edullisempaa. Ilmoittautumismaksu kattaa sekä semifinaaliin että finaaliin osallistumisen. Taitaja-kilpailijoiden ilmoittautumismaksu on Skills Finlandin jäsenoppilaitoksille 240 € / kilpailija ja muille 440 € / kilpailija. TaitajaPLUS-kilpailijoiden ilmoittautumismaksu on Skills Finlandin jäsenoppilaitoksille 160 € / kilpailija ja muille 240 € / kilpailija.

Jäsenenä saat sähköisen uutiskirjeen Skillsletterin sähköpostiisi noin seitsemän kertaa vuodessa. Näin pysyt ajan tasalla toiminnastamme ja tiedät mitä eri projekteissa tapahtuu.

Jäsenet

Yhdistyksen taustavoimia ovat opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus, oppilaitokset ja ammatillisen koulutuksen järjestäjät sekä keskeiset työmarkkina- ja opetusalan järjestöt.

Oppilaitokset / kuntayhtymät

Yhteisöjäsenet

Kannatusjäsenet