EuroSkills – ammattitaidon EM-kilpailu Tulosta Sähköposti
EuroSkills on joka toinen vuosi järjestettävä ammattitaidon euroopanmestaruuskilpailu. Kilpailussa ammattiin opiskelevat ja jo valmistuneet nuoret mittelevät oman alansa paremmuudesta yli 50 lajissa. Kilpailussa korostuvat tiimilajit ja uudet ammatit.

Kilpailijoiden ikäraja on 18–25 vuotta, mikä mahdollistaa niin nuorten lupausten kuin vanhempien taitajien osanoton. Eksperteillä, jotka toimivat kilpailussa tuomareina, perusvaatimus on korkea ammattitaito, eikä ikärajaa tietenkään ole.

Suomesta EuroSkills-kilpailuissa ovat mukana valmennuksessa parhaiten menestyneet nuoret. Valmennukseen valikoidutaan ammatillisen koulutuksen järjestäjien osoittaman kiinnostuksen perusteella. Mukaan pääsevät kaikki kiinnostuneet, ja lopullisen valinnan kilpailijan nimeämisestä maajoukkueen jäseneksi tekee Skills Finland.

Seuraava EuroSkills-kilpailu järjestetään Göteborgissa, Ruotsissa 30.11.–4.12.2016.

Ota yhteyttä

Opettaja, haluatko mukaan toimintaan? Järjestämme vuosittain avoimia hakuja, joilla etsimme valmentajia, lajin kehittämisestä vastaavia lajipäälliköitä sekä kilpailussa tuomareina toimivia eksperttejä. Kysy lisää huippuvalmennuspäällikkö Teija Ripattilalta, 040 455 2020, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Yritykset, meillä on useita yritysyhteistyökumppaneita sekä kotimaisessa Taitaja-kilpailussa että kansainvälisissä WorldSkills-, EuroSkills- ja Abilympics-kilpailuissa. Ottakaa yhteyttä, niin keskustellaan eri mahdollisuuksista. Lisätietoja Taitaja-päällikkö Pekka Matikaiselta, 050 5322 765, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Opiskelija, jos haluat mukaan valmennukseen, keskustele asiasta oman opettajasi tai opinto-ohjaajasi kanssa.

Pysy kärryillä ajankohtaisista ammattitaitoasioista, tilaa uutiskirjeemme laittamalla viesti osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Lisätietoja

Jäikö jotain löytymättä? Kaipaatko jostain aiheesta lisätietoa?

Uudistamme verkkosivujen sisältöjä ja kuulemme mielellämme, miten voisimme niitä kohentaa. Laita viestiä osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ja neuvomme sinut tiedon lähteille. Samalla saamme arvokasta tietoa siitä, miten tiedot sivuiltamme löytyvät.

Joona Finni, pronssia ravintolapalvelussa EuroSkills Lille 2014 -kilpailussa.